La retolació de vehicles és una publicitat en moviment molt efectiva per donar a conèixer la teva empresa.  Si teniu vehicle d’empresa, cal aprofitar aquest tipus de retolació per guanyar presència i professionalitat davant dels clients. Un vehicle d’empresa en blanc, és una oportunitat desaprofitada.

A iRètols fem retolacions integrals i parcials de tota mena de vehicles (turismes, motos, furgonetes, camions) i flotes. Ens encarreguem de tot el procés de retolació: assessorament de materials i acabats, disseny amb fotomuntatge previ, producció i muntatge (dins i fora el nostre taller). També adaptem la teva imatge corporativa a tota la flota de vehicles.

Croquis Definitiu

Per a la retolació de vehicles comptem amb diferents materials segons l’acabat que es desitgi i la tipologia del vehicle:

🟧Vinil polimèric: és la millor opció per a les retolacions exteriors amb superfície plana.

🟧Vinil ‘fundició’: és el vinil que millor s’adapta a superfícies irregulars (reblons, corbes…), té una llarga durabilitat i és la millor opció per a les retolacions integrals.

🟧Microperforat homologat: El vinil microperforat és una làmina de PVC foradat el qual serveix per cobrir els vidres de qualsevol vehicle sense perdre visió exterior i permet l’entrada de llum a l’interior del vehicle. En tractar-se de vinil, es pot imprimir qualsevol mena d’imatge a la cara exterior d’aquest. A iRètols disposem de vinil microperforat homologat per la ITV.

🟧Vinil reflectant: és obligatori per a certs vehicles de gran tonatge i de serveis públics, per aconseguir una millor visibilitat a la carretera.

🟧Imants per a vehicles: permet crear retolacions temporals que poden anar sobre la xapa d’un vehicle com sobre qualsevol superfície on s’hi imanti. És molt fàcil de posar i treure.

Interior d’un vehicle retolat amb vinil microperforat

Abans de retolar el teu vehicle, cal que tinguis en compte que:

·Els plàstics i motllures dels vehicles no s’acostumen a retolar, ja que el vinil no s’hi adhereix correctament.

·Cada vehicle és diferent i cal que el disseny s’hi adapti per aconseguir el millor resultat.

·Quan portis el teu vehicle a retolar, cal que aquest estigui ben net. D’aquesta manera s’obtindrà una millor adhesió del vinil i un millor resultat final.

·Després d’haver estat retolat, cal esperar un mínim de 48 hores per a tornar a netejar el vehicle. Aquí trobareu més consells sobre el manteniment i neteja d’un vehicle retolat.

·El capó dels vehicles ja no es retola del revés (només les ambulàncies). Aconseguiràs més visibilitat amb els cotxes del carril contrari que amb els vehicles que tinguis davant i mirin el retrovisor.

En el nostre web també trobareu projectes de retolacions de vehicles que hem realitzat i les quals us poden inspirar per a la vostra pròxima retolació.