Cada rètol és una suma de materials, acabats i muntatges diferents, i això fa que les opcions puguin ser (gairebé) infinites! Des d’iRètols ens agrada assessorar-vos en el procès de creació d’un rètol per què pugueu tenir el rètol que volíeu.

Què cal tenir en compte per a idear un rètol?

  1. L’espai on es col·locarà: la façana, el municipi (cada població té la seva normativa particular), si té connexió de llum o no, l’alçada i la seva visibilitat des de peu de carrer, les mides de l’espai disponible…
  2. Pressupost: és un element òbviament molt important en tots els projectes. Afortunadament, la gran varietat de materials per a produir un rètol fa que el ventall de preus sigui molt ampli i apte per a qualsevol pressupost.
  3. Què s’hi vol posar en el rètol: un sol logotip necessitarà un rètol ben diferent que un llistat de preus i serveis.

A partir d’aquestes tres premisses, us fem una proposta i una mostra de disseny.

Quins tipus de rètols hi ha?

Lletres corpòries

Rètol amb sistema de guies (sistema T)

Caixa de llum

Safata d’alumini

PVC

Retol de PVC

Safata d’Acer Corten

Dibond

La Rialla

Metacrilat

Lona amb marc d’alumini

Lona microperforada

Banderola

Tanca publicitària

La forma, la mida i el disseny són totalment personalitzables. En el nostre web i a les nostres xarxes socials, trobareu molts més exemples de rètols i lletres corpòries i en els quals us podeu inspirar per al vostre pròxim projecte.

Sabies que…

El rètol penjant és l’inici de la història de la retolació? Antigament, els carrers eren molt més estrets que avui en dia, i per anunciar-se s’optava per rètols penjants i perpendiculars al sentit de la circulació dels vianants. Amb l’aparició de l’automòbil i la construcció de grans avingudes i carrers més amples, en el segle XX, la disposició va canviar i els rètols es van orientar envers la carretera (encara és la tendència majoritària avui en dia). Tot i això, actualment el rètol penjant conviu amb la resta de rètols i és la millor opció per a cridar l’atenció dels vianants, sobretot en carrers de vianants o estrets.