Les retolacions passen una gran part de temps entre màquines i avui els hi volem donar el protagonisme que es mereixen. Cada una compleix una funció específica, però entre elles també es complementen. En la majoria de casos, la retolació final haurà passat per més d’una màquina fins a arribar a les vostres mans. A iRètols comptem amb 4 grans màquines:

Plotter de tall

És la màquina amb més antiguitat a iRètols, coneguda com la ‘boomer’ del taller. Ens serveix tant per tallar vinil com vinil imprès. Té una gran precisió de tall i pot arribar a tallar elements de mínim 1 mm d’ample!

També ens permet crear màscares i plantilles de vinil.

Plotter de tall

Impressora de gran format

És la joia de la corona i la que ocupa més espai al nostre taller! Amb ella imprimim sobre tota mena de materials:

🟧 Lona

🟧 Vinil

🟧 Vinil glacejat

🟧 Tela

🟧 Paper de gran format

La nostra impressora utilitza tintes amb base d’aigua la qual la converteix en una opció més sostenible en comparació amb altres impressores de gran format.

Com a curiositat: podem arribar a imprimir material de fins a 160 cm d’ample!

Impressora de gran format

Fresadora

És l’última màquina que ha entrat al nostre taller i ens té encantats! Amb la fresadora podem tallar tota classe de material rígid: PVC, fusta, metacrilat, dibond

D’aquesta manera podem elaborar tota mena de lletres corpòries, plaques, retolacions rígides…

Fresadora

Laminadora

Entre les seves diferents funcions, la laminadora ens permet afegir un acabat més al vinil, com per exemple:
🟧Laminat protecció UVI
🟧Laminat Vileda (efecte pissarra)
🟧Laminat antigrafiti
🟧Laminat antilliscant (per vinilar terres)

Laminadora

El fet de comptar amb tota aquesta maquinària al nostre taller ens dóna l’avantatge de poder tenir més control sobre tot el procés d’elaboració, guanyar temps d’entrega i abaratir el preu final.

PD: Al taller tenim una altra màquina aliada… la màquina de cosir. No és una màquina amb la qual puguem produir, però ens permet confeccionar les lones que produïm. No és una gran màquina, però també mereix una menció, oi?