Fa anys que s’utilitza el vinil per decorar espais amb petites frases o il·lustracions però el sector de la retolació ha anat evolucionant i actualment comptem amb el que es coneix com a vinil texturitzat el qual imita l’aspecte i la rugositat de qualsevol tipus de material, convertint el vinil adhesiu en el millor aliat per a transformar radicalment espais. D’aquesta manera podem aplicar textures de materials com la fusta, el marbre o el ciment sobre qualsevol tipus de superfície.

Consulta’ns les textures disponibles en el nostre catàleg de vinils

El vinil texturitzat és un material molt fàcil de col·locar i treure fet que facilita la renovació contínua dels espais per a mantenir-los al dia de les tendències en disseny i interiorisme. A part, la seva bona adherència permet retolar elements més enllà de les parets com per exemple mobles, estanteries o sostres.

Aconsegueix la calidesa de la fusta, la rugositat del ciment o la brillantor del marbre amb la senzillesa i la polivalència del vinil.

Avantatges del vinil texturitzat

– Permet renovar espais contínuament i així poder estar al dia de les tendències de d’interiorisme

– Hi ha combinacions de materials i estils infinites

– Llarga durabilitat (entre 5-12 anys)

– Fàcil de netejar

– L’acabat del vinil ofereix una textura molt similar de vista i tacte del material original

– Sense la necessitat de realitzar obres i en el menor temps possible

– Es pot aplicar un nou estil a un espai sense haver de canviar l’estructura o el mobiliari

I de la mateixa manera que es col·loca, es pot tornar a treure sense problema. Les tendències van canviant, i el vinil també. El vinil pot canviar a mida que les tendències van canviant.

També es pot optar per impressions de gran format per un espai

Dissenya sense límits i aconsegueix l’aspecte de qualsevol material amb els avantatges del vinil

Exemple de transformació radical d’un espai, realitzada per iRètols, gràcies al vinil texturitzat efecte marbre i la impressió sobre vinil d’imitació fusta de la barra inferior.