Hem encetat ja el 2019 i us portem les tendències en retolació d’aquest any. El 2019 ens porta tot de propostes de retolació molt interessants on principalment hi predominen les retolacions de molt gran format i ètiques amb el medi ambient.

·Street marketing

És ‘la tendència’ d’aquest 2019 i consisteix en una retolació temporal, normalment lligada a una acció publicitària, la qual busca generar molta expectació en els vianants. Aprofita un espai molt transitat o, inclús,  la via pública per a interactuar amb l’usuari i d’aquesta manera hi crea un vincle emocional molt fort.

·Materials ecològics

En els darrers anys hi ha hagut una gran conscienciació de la importància de consumir productes ecològics i aquesta tendència també ha arribat al sector de la retolació provocant l’aparició de nous materials més sostenibles amb el medi ambient: tintes ecològiques, roll-up de bambú, vinils sense PVC,… I cada cop són més les empreses que aposten per aquests productes per a les seves retolacions, ja que també comporta una millora de la seva imatge davant del seu públic objectiu.

A iRètols fa anys que utilitzem tintes ecològiques en totes les impressions però, a més a més, actualment estem oferint una gamma de nous productes eco-friendly pensats per a empreses compromeses amb el medi ambient.

 

·Retolació anamòrfica

Aquesta retolació està tenint una gran popularitat en espais públics com universitats, aeroports i grans superfícies, ja que aprofita la forma de l’espai (sigui una sala, un passadís,etc.) per a aplicar-hi un dibuix que, vist des d’un punt concret, apareix sense cap deformació. La seva originalitat aconsegueix sorprendre a qui trepitja l’espai i li dóna un valor afegit.

·Frases inspiradores i grans imatges dins d’oficines

Quan parlem de retolació, la tendència és pensar en la imatge externa de la nostra empresa, la que miren els nostres clients. Però un element que també s’ha de cuidar és la imatge interna, aquella amb la que hi conviuen els nostres treballadors/es i companys/es. Per tant, les nostres oficines o el nostre espai de treball és un element clau a tenir en compte a l’hora de cuidar la nostra imatge corporativa. És per això que moltes empreses han optat per retolar les seves oficines amb frases inspiradores i/o murals (imatges corporatives de grans dimensions) per convertir les seves zones de treball en espais més amigables tant pels treballadors/es com per qui els visita.