La retolació de vehicles és una publicitat en moviment molt efectiva per donar a conèixer a qualsevol classe d’empresa o negoci. Aquí t’expliquem les principals raons per què hauries de retolar el teu vehicle professional:

-Un vehicle és una eina de publicitat en constant moviment i visible les 24 hores del dia, 365 dies l’any. Segons el tipus de negoci, és un mitjà de publicitat molt més rendible que una tanca publicitària, ja que pot abastar més zones on fer publicitat.

-El vehicle d’empresa és una de les cares visibles de la teva empresa. És un element de publicitat mòbil i allà on vagi, serà una carta de presentació de l’empresa i, per tant, s’ha de cuidar la seva imatge.

Dóna un plus de professionalitat. Un vehicle sense retolar el pot tenir qualsevol persona, sobretot particulars, però un vehicle retolat és únic i a través del vehicle pots transmetre els valors de la teva empresa: seriositat, puntualitat, sostenibilitat,...

-En el cas de tenir una flota de vehicles, ja sigui gran com petita, la retolació permet unificar la imatge de tots els vehicles d’una manera molt similar entre ells, encara que siguin models i marques diferents, i d’aquesta manera es pot consolidar una imatge corporativa coherent.

-Les opcions de personalització són il·limitades, des d’un logotip al capó fins a una retolació integral del vehicle.

Abans de retolar un vehicle cal saber que per fer-ho cal seguir la legislació vigent al respecte i, és per això que a iRètols disposem de materials com el Microperforat homologat (apte per la ITV) el qual serveix per cobrir els vidres de qualsevol vehicle sense perdre visió exterior i permet l’entrada de llum a l’interior del vehicle.

iRètols també realitzem retolacions de vehicles amb vinil reflectant (obligatori per alguns vehicles professionals) i imants per a vehicles.