La consciència ecològica s’ha extès a tots els sectors inclòs el de la retolació ja que cada cop som més les persones i les empreses compromeses amb el medi ambient.

A iRètols, a principis d’any ens vam proposar un gran repte: plantar la primera llavor per fer el canvi cap a una retolació eco-friendly.

I què significa ‘retolació eco-friendly ’?

És una retolació basada en l’ús de materials i productes respectuosos amb el medi ambient i els quals compleixen varies de les següents característiques:

El sector de la retolació tot just comença a iniciar-se a Espanya pel que fa a l’ecologisme i la sostenibilitat, tot i així, a iRètols ja disposem d’un catàleg amb una gran varietat de productes (lones, roll-up, vinils d’interior, exterior i vehicles, panells rígids i enrollables, teles per a impressió,…) i diferents solucions corporatives.

Fa anys, ja vam implementar l’ús de tintes ecològiques com a primer pas però ara volem anar més enllà i oferir una gamma de productes que siguin eco-friendly pensats per a totes aquelles empreses compromeses amb el medi ambient i, en definitiva, oferir un producte étic que no repercuteix en la qualitat i durabilitat del resultat final.

De moment, la tendència ecològica ens ha donat l’oportunitat de revisar tots els materials que utilitzem en totes les nostres produccions i descobrir noves tècniques i productes del sector.

Fer el pas a una retolació sostenible és un repte molt gran, ens hi acompanyes?