Un bon disseny és la base per aconseguir el millor resultat. És per això que a iRètols comptem amb un equip format per dissenyadors i retolistes fet que ens dóna una visió més completa de tot el procés de retolació. Ens encarreguem de donar forma a les vostres idees i sempre tenint present les futures aplicacions del projecte.

Oferim un servei de disseny gràfic complet on assessorem i ajudem a realitzar creacions personalitzades segons les necessitats de cada client.

Des del disseny més senzill (preparació de documents per a produir) al més complet (logotips, llibre d’estil, redisseny d’imatge corporativa…). També oferim un servei de vectorització per aquelles ocasions que ja teniu el vostre logotip, però no disposeu de l’arxiu traçat (al proper article parlarem d’aquest tipus d’arxius i de la seva importància).

A vegades, rebem dissenys externs de retolacions que estèticament són unes excel·lents propostes, però que per la seva complicació tècnica poden duplicar o triplicar el pressupost inicial o inclús fer que sigui impossible la seva realització. És per això que creiem que és tan important que el disseny vagi de bracet dels coneixements més tècnics de la retolació per aconseguir el millor resultat.

A més a més realitzem mostres prèvies de les retolacions per comprovar que tot sigui correcte abans de passar a produir-ho.

Si vols produir una retolació amb nosaltres i ja disposes del teu propi disseny, pots consultar el nostre apartat de Preguntes freqüents per saber com entregar un arxiu per a produir i resoldre dubtes previs.

Tenir un bon disseny et garanteix el millor resultat final.