Cada cop és més comú veure productes ecològics en tot tipus de sectors i no només en  l’alimentari, ja que cada dia són més les persones i empreses conscients de la importància de cuidar el nostre entorn.

Fa uns anys que la consciència ecològica va arribar al sector de la retolació gràcies a les tintes de làtex, donant una alternativa a la tinta solvent convencional.

Les tintes de làtex cuiden el medi ambient sense perdre qualitat ni durabilitat.

A iRètols ja fa 10 anys que treballem amb tintes ecològiques que respecten el medi ambient i el nostre objectiu a curt termini és poder oferir una gamma més àmplia de productes respectuosos amb l’entorn, el que s’ha passat a anomenar eco-friendly.

És un producte ètic que no repercuteix en el preu final.

La tinta de làtex està feta amb una base d’aigua, i conté polímer de làtex i pigment de color. La composició també conté substàncies addicionals com humectants i humectadors per facilitar l’adhesió de la tinta al suport. Cap d’aquests components presenta contaminants pel que es considera que la tinta làtex és respectuosa amb el medi ambient: no és inflamable, ni combustible, ni conté compostos orgànics volàtils que perjudiqui la capa d’ozó. S’adhereix bé a una àmplia varietat de suports, s’asseca ràpidament, és resistent a l’aigua i no emet olors ni gasos nocius.